Galerija: Nokia Belle FP1 fotografije zaslona

Već je neko vrijeme Belle Feature Pack 1 dostupan za Belle uređaje Nokia 701, 700 i 603, koji je osim povećanja radnog takta procesora donio i neke vizualne promijene. Ako već niste vidjeli koje su promijene došle sa FP1 pogledajte galeriju „screensnap“ fotografija. Belle izgleda lijepo, a kako čujem jako je brz.

Galerija: Belle FP1

 

Via


  • Mislim da je Skydrive vec dostupan za Symbian. Nemoj me hvatat za rijec.


  • Kako stoji Symbian sa cloud servisima. Za dropbox sam vidio da nema službene aplikacije, no ima workaroundova na webu. Da li je SkyDrive došao sa updateom za Office ili je i za to ostao zakinut?


  • Odlican mi je Belle, stari ima Nokiu E7 u koju sam zaljubljen zbog tipkovnice i sve ju više želim. Nažalost veliki nedostatak je umiranje samog Symbiana i developmenta za isti (npr. TeamViewer), što je jedini razlog zbog kojeg se premišljam o nekom drugom mobitelu.


    • Ma to sam i ja mislio kad sam vidio team viewer, pa winamp, ili F1 aplikaciju na Androidu, ali opet, koristio sam se Galaxy S + i odmah poželio natrag Symbian. Symbian je dobio presudu, ali će biti u naponu snage i popraćen developerima još barem 2 do 3 godine, tako da se još uvijek isplati imati Symbian. A sa sadašnjim Belle mobitelima, jednostavno je moćan. Androidi ne mogu imati 2 do 3 jače aplikacije u pozadinskom radu bez da ne pocrveni task manager, što kod Symbiana nije slučaj, pogotovo kod Nokije 701, pa čak i E7, N8, C7, C6-01…. A team Viewer je na mobitelu od 4″ težak za raditi, tako da ne žalim.