Kamera dvoboj: Nokia N8 i HTC One X

Već smo mogli vidjeti usporedni test N8 i HTC One X na AllAboutSymbian, ali pogledajte još jedan test kamera velikana Nokie N8 i nedavno najavljenog HTC One X koji je napravio francuski Test Mobile. Nokia N8 je Symbian (Belle sada) mobitel izašao krajem 2010 godine, sa 12 MP AF kamerom, Carl Zeiss lećama, aperture  f/2.8. HTC One X je Android mobitel, izašao 04.2012 godine, ima 8 MP kameru aperture f/2.0.

Lijevo su One X a desno N8 fotografije. Cijeli test i fotografije pogledajte na TestMobile. Što vam se čini, meni N8 daje bolje fotografije?

Via


  • Ja sam krivo napisao, N8 je desni red, pardon 🙂 Onda se slažemo, he he


  • Po prvoj slici ne bih mogao suditi, čak mi se čini da su malo različite. U drugoj slici sa kamenčićima, prednost bih dao One X-u iz razlog što sumnjam da je baš svo kamenje plavo. Treću slika mi je teško prosuditi. Boje najbolje vidi onaj koji je slikao, a ovaj kipić mi se realniji čini na One X-u, kao i trava / stablo / što li je već pokraj. Po slici sto mi laptop prikazuje (pitanje je kako bi slike na kvalitetnijem LCD-u izgledale) Nokiom kao da se slikalo uz full sunce, a One X u oblačnijem vremenu!