Aplikacija: Easy Answer za N9

Easy Answer je aplikacija za Nokiju N9 odnosno MeeGo koja vam omogućava lakše korištenje vaše Nokije. Aplikacija radi u pozadini (ako vi to omogućite) te vam nudi nekoliko načina odgovaranja na pozive. Ono što je interesantno je mogućnost odgovaranja na poziv tako da prislonite uređaj vašem uhu. Ova funkcija je moguća kod novog Samsung Galaxy S III, ali je eto dostupna od sada i na „zaboravljenoj“ ali prekrasnoj N9.

Osim te funkcije aplikacija vam nudi odgovaranje na poziv jednostavnim protresanjem uređaja ili pritiskom na tipku za paljenje uređaja. Da bi prekinuli poziv dovoljno je opet protresti uređaj ili dva put pritisnuti tipku za paljenje/gašenje uređaja.

Aplikacija je besplatna i dostupna na Nokia Store.

 

Via MyNokiaBlog


  • Kako me mami Nokia N9 opasno! E7 ima hardware keyboard i predobra je, no jednostavno nekako želim ovu N9! Iako je MeeGo za Nokiu mrtav, čitao sam malo planove da Intel planira razvijati, te da je na putu i Samsungov Tizen, pa će tu biti još zanimljivosti.


    • Ja sam je isto gledao al mi je financijski bila nedostupna. Premda bih je volio imati, he he. Mobitel je odličan a os brz i fluidan. Nokia još nije odustala od MeeGo, uskoro dolazi i nadogradnja PR 1.3. Čak se razmišlja o MeeGo Lite verziji i Meltemiju pa će se sigurno još ulagati u njega ali znatno manje nego prije.
      Ne bih volio da N9 bude posljednji MeeGo uređaj premda za sada tako izgleda.