Dostupna nadogradnja za Nokia Lumia 800 (1600.2487.8107.12072)

Image

Nokia je izdala novu nadogradnju za Lumia 800 Windows Phone uređaj koja ima oznaku 12072, dok je zadnja verzija bila 12070. Ova nadogradnja trebala bi riješiti probleme napajanja, čudnog ponašanja vanjskog zvuka, te manje probleme s zaključavanjem uređaja.

Image

Također nadogradnja donosi neke nove postavke sučelja kamere, odnosno sada kamera automatski prilagođava treperenje kamere ako je ta funkcija uključena. Premda je posljednjom nadogradnjom vijek baterije povećan za 10 do 20% s ovom nadogradnjom je upravljanje energijom još dorađeno kao i prepoznavanje načina punjenja uređaja.

Ako ste vlasnik Lumije 800 spojite vaš uređaj s Zune softverom i potražite nadogradnju premda imatje na umu da nadogradnja vjerovatno nije istovremeno dostupna za sve kodove.

Via


 • Korisnik sam Nokia Lumia 800. Imam problem sa tim što mi kredit nenormalno odlazi, a da pritom nisam povezana na internet. Sve opcije za update su mi pogašene, wifi takodje. Medjutim stalno mi se na ekranu pokazuje oznaka 3G. Da li to ima neke veze na kreditom i kako da iskljucim tu opciju?


  • Nisam upoznat sa verzijom softvera na tvojoj Lumiji 800, ali mi izgleda kako je problem u nekoj od aplikacija koje se stalno spajaju na internet. Preporučam korištenje WiFi mreže kako bi se smanjila potrošnja podatkovnog paketa. Jedino što možeš napraviti je isključiti podatkovni promet u settings > mobile network dok ne nađeš koja aplikacija ti zadaje muke. Od aplikacija ti mogu problem stvarati neke ne službene Nokia ili Microsoft aplikacije koje traže stalnu povezanost na internet radi osvježivanja podataka.

 • Paso

  Ne želi mi prebaciti snimljeni video na kompjutor zašto?


  • Ne bih znao, trebao bi prebaciti video preko Zune softvera.

   • Paso

    E preko njega i pokušavam ,sve drugo želi prebacit jedino video koji je duži od 30 sekundi ne želi.


 • Postovani vlasnikk sam Lumie 800 i imam problem sa internetom. Inace sve radi za pet,no od zadnje Zune nadogradnje ( sinoc ) ukoliko se iskljucim s WIFIa nece mi prihvatiti internet od strane providera mreze. Znaci cim udjem u prostoriju gdje je WIFI….funkcionira sve kako treba. No cim izadjem iz dometa WIFIa….ne moze prepoznati ili ne moze na internet od mobilnog providera. Sto uciniti?
  Znaci prokopao sam postavke uzduz i poprijeko, jedno deset puta za redom. I to iskljucivo da slucajno ne bi bilo kako sam nesto propustio.! No nigdje mi ne pokazuje mogucnost odabria interneta. I ukoliko u settingsima i pokazuje, kada kliknem ne reagira..
  Ukljuciene su mi sve postavke od 3G, ovog i onog….no internet od strane providera mreze nula posto. Sto uciniti?


  • probajte ukljuciti airplane mode pa ga iskljuciti i provjerite da li vam se lumia spaja.

 • Gronta

  Pozdarv! Imam problem sa nokiom lumiom 800, kad se izgubi 3g ili E signal, moram resetirati mob da bi ponovo nasao taj signal. Mobitel je kupljen u Belgiji! Da li postoji nekakva nadogradnja za Hrvatsku ( tel vec ima zadnju verziju OS 7.10)


  • Posljednja dostupna verzija za Lumiju 800 je 1750.805.8773.12220 odnosno Tango nadogradnja. 8779 još nije dostupna.