Nokia World će se održati 5 i 6 listopada!!!

Nokia je pomakla datum održavanja NokiaWorld događaja umjesto 25 i 26 listopada novi datum je 5 i 6 listopada a ujedno su promijenili i format samog događaja. Mjesto ostaje isto. Helsinki! Tako Nokia World neće biti show od jedanput, na kojem će se iz sata u sad predstavljati uređaji, održavati konferencije već će se ti događaji podijeliti u manje kako bi sve zainteresirane skupine (ulagači, partneri, operateri, blogeri) bile bolje informirane, te će se događaji ciljano raditi za njih. Prvi događaj je uz pozivnice samo, odnosno namijenjen operaterima i prodavačima uređaja.

O razlozima promjena može se nagađati. Prvo što mi pada na pamet je da su požurili s izradom par dobrih modela koje žele što prije pokazati svijetu, a drugi je da s nekim proizvodima kasne pa su podijelili cijeli događaj na niz manjih. Inače Nokia World je nešto što dosta ljudi očekuje a sami događaji do sada nisu bili ništa manje praćeni od CES-a ili MWC-a.

Iskreno se nadam da će Nokia obradovat sve vjerne  fanove a i šire s par dobrih modela 😉

Via NokiaConversations


  • Ma biti će garant 🙂 U jednu ruku možda je logično da podijele u par događaja jer obično onaj prvi dan kada najave sve mobitele samo najbolji budu zapaženi a ostali ne. Ali ne izgleda marketinški moćno kada se jedan već ustaljeni događaj počme osipat. Valjda ima netko pametniji od mene koji je na sve pazio dok je donosio odluke o mijenjanju NW-a 🙂

  • stipe

    Samo neka bude neki LiveStream dogadjaja i sve pet !!;)