Pojavili se Wazapp screeshot-ovi :)

Wazapp neslužbeni WhatsApp za Nokije N9/N950 odnosno MeeGo Harmattan OS je trebao biti dostupan od 01.05 ali je puštanje aplikacije u javnost odgođeno do daljnjeg. Ekipa s everythingn9 je dobila priliku testirati Wazapp na N9 te su objavili prve snimke aplikacije. Sam autor aplikacije je obećao da taj period neće dugo potrajati. Upravo su se pojavile prve snimke aplikacije Wazapp u funkciji koju je testirao Arie s EverythingN9. Aplikacija je još uvijek u Alpha modu, odnosno nije još došla niti do Beta stadija ali kako sve izgleda to bi moglo biti uskoro.

Pogledajte galeriju snimaka zaslona Wazapp aplikacije. Definitivno vesela vijest za sve N9/N950 korisnike.

Via Mynokiablog

Izvor everythingn9.com


  • sto nokija daje slabu podrsku za MeeGo* haha sta sam napisao, hehe


  • kako mi je krivo sto nece nokia daje slabu podrsku za MeeGo, mobitel je prekrasan, MeeGo takodjer ima fantastican UI, mobitel je tacno za pozeljeti, svi ga naokolo hvale, ne znam zasto Elop ne zeli nastaviti davati vecu podrsku odnosno nikakvu


    • Šteta što su Symbian a pogotovo MeeGo tako brzo osuđeni na smrt. Symbian će se održati još koju godinu ali mu se dobro ne piše. N9 je odličan mobitel i stvarno inovacija u mobilnoj industriji. Čak su ga hvalili blogovi koji su bili kontra Nokije (Engadget i slični)