Nokia Care tvrdi da je Lumia 900 kompatibilna s "Apollo" nadogradnjom?!?

Navodno bi Nokia Lumia 900 mogla dobiti WP “Apollo” nadogradnju kako tvrdi Nokia Care.  Na pitanje korisnika hoće li Lumia 900 dobiti Apollo nadogradnju, djelatnik Nokia Care je odgovorio da je Lumia 900 kompatibilna s slijedećom nadogradnjom. To što je kompatibilna ne mora značiti da će dobiti “Apollo” upotpunosti, već neke njegove elemente. Ali ako je kompatibilna onda nadogradnju možemo očekivati. Možda čak i za ostale Lumije???

Hvala Stipi 1906 na dojavi 🙂

Izvor NokiaInovation

 • Rce

  Missing that sexy golden variant….


  • He he, golden would be something 🙂

 • Hemedans

  Hope they will unveil 32gb variant with 3gb ram for $199


  • You’ll habe Nokia E1 for that. This one is just right if the price all around the world stays the same like in China.


  • At first I was a bit skeptic, but now I found it beautifully gorgeous. Love it in metal gray.


 • Da, standardan odgovor. A nema druge nego pričekati 🙂 Bravo na trudu

  • stipe1906

   Nema na cemu . 😉 Meni je to takodjer vrlo vazno i pohvalno je to sto su odgovorili u roku od 48 h . Bio sam slao mail policiji i osgovor dobio nakon 7 dana tako da ….

 • stipe1906

  Posla ja email s istim upitom nokiji hrvatska i oni su odgovorili da ce sve obavjesti biti objavljene na sluzbenim stranicama te da nemogu odgovoriti . Evo potpuni email odgovor :

  Zahvaljujemo na Vašem emailu.

  Javljamo Vam se u vezi Vašeg upita hoćete li moći napraviti nadogradnju software-a na Vašem nobitelu Nokia Lumia 800/ Nokia Lumia 900 koristeći inačicu Apollo.

  Kao što znate, modele Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 710 radimo u suradnji sa našim strateškim partnerom Microsoft, te sve odluke donosimo zajednički i u ovom trenutku ne želimo komentrirati i davati bilo kakva obećanja ili predviđanja, te Vas želimo zamoliti pričekati malo, zvanična obavijest o Apollu bit će dostupna i na našim i na Microsoftovim web stranicama. Jako smo ponosni na gore navedene modele mobitela, koji su nastali kao rezultat naše muđusobne suradnje, te nastojimo zajednički napraviti dodatna poboljšanja, povećati broj aplikacija u Markeplace-u na radost naših korisnika.

  Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas, nemojte se dvojmiti obratiti nam se ponovno.

  Kako bismo još brže i učinkovitije stupili u kontakt sa Vama, molimo, napišite nam Vaš broj mobitela ili nazovite nas na 0800 222 781 (besplatan broj) – Nokia Care Hrvatska – Služba za korisnike.

  S poštovanjem,

  Nokia Care Hrvatska