Nokia Hrvatska potvrdila dolazak Tango nadogradnje!

Nokia hrvatska je na upit našeg čitatelja hoće li uskoro biti dostupna Tango nadogradnja za WP 7.5 odgovorila potvrdno. Tango nadogradnja će biti dostupna za sve Lumije (610, 710, 800 i 900) krajem lipnja ili početkom srpnja. Pročitajte cijeli odgovor iz Nokije Hrvatska.

Poštovani gospodine ***** ,

Zahvaljujemo na Vašem e-mail-u s upitom o nadogradnji Windows Phone operacijskog sustava za Lumia mobitele.

Želimo Vas obavijestiti da su stigle zvanične informacije iz Microsoft-a o nadogradnji za sljedeće modele – Lumia 610, 710, 800 i 900.

Softverska nadogradnja za Lumia mobitele bit će dostupna za hrvatsko tržiste krajem ovog mjeseca ili najkasnije u srpnju 2012. godine. Ispričavamo se što ne možemo navesti konkretan datum, ali se Nokia na žalost ne može angažirati oko detaljnjijih informacija jer ove nadogradnje radimo u suradnji s našim partnerom Microsoft, te sve odluke donosimo zajednički i u ovom trenutku ne želimo komentirati i davati bilo kakva predviđanja.

Zamolit ću Vas redovito provjeravati je li nadogradnja već dostupna za Vaš telefon. To možete napraviti preko Vašeg mobitela ili preko programa za računala Zune (http://zune.net ).

Lumia 900, Lumia 800, Lumia 710 i Lumia 610 će dobiti ažuriranja s novim Windows Phone značajkama, uključujući i novi početni zaslon. Dobit će također novosti poput WiFi Tethering-a, Flip-to-silence-a i medijskih sadržaja streaming. Nokia također uvodi nove programe kao što su dodaci za fotoaparat, nadogradnje za navigaciju, isključivo za naše Lumia mobitele – igre koje dolaze iz Zynga, također neke promjene za upravljanje mobitelom i puno novih aplikacija na Marketplace-u.

Ukoliko imate dodatnih pitanja upita, možete nas ponovno kontaktirati putem e-mail-a ili telefonom na besplatni broj 0800 222 781 (radnim danima od 9h do 18h).

Za nas je Vaše mišljenje od iznimne važnosti, te molimo Vas sudjelovati u našoj kratkoj anketi, u kojoj možete ocijeniti naš odgovor na Vaše upite i osobno moj rad.

Link sa anketom bit će Vam poslan u zasebnom e-mail-u, te molimo provjeravajte svoj e-mail spremnik za Nokia anketu.

Hvala Stipi 1906 na dojavi 🙂