Stiže uskoro PR 1.3 nadogradnja za Nokia N9 MeeGo Harmattan

Uskoro bi svi već nestrpljivi vlasnici dobiti dugo očekivanu nadogradnju za svoju N9. Navodno bi, kako je objavila Nokia Filipini na svojem Twitter računu, uskoro trebala postati dostupna PR 1.3 nadogradnja za MeeGo Harmattan odnosno Nokiju N9. Nadogradnja neće biti velika poput PR 1.2, ali će biti značajna. Nadogradnja je već trebala biti dostupna krajem svibnja ali je zbog restrukturiranja vjerojatno razvoj usporen. Čak je NokioTeca iz izvora bliskih Nokiji rekla kako je u pripremi bila i PR 1.4 nadogradnja ali prvo pričekajmo PR 1.3.

 

Via


  • Baš čitam na Twitteru, jedan izvor kaže da na PR 1.3 radi 16 ljudi, drugi kaže još i više. Kome je za vjerovati, odabereš sam. No, drago mi je što se nisu u potpunosti odrekli N9.


  • Ovo me nekako podsjeća na mog legu i njegovo čekanje za Xperia ICS, sto odgoda i jedva nekako dočekaš, a onda se razočaraš pošto promjene baš i nisu neke. Nadam se da Nokia neće razočarati :).


    • Svaka nadogradnja za Meego Harmattan je dobrodošla, jer znači da mu još posvećuju pažnju makar imaju samo jedan uređaj van 🙂