Video: Pogledajte video zanimljivog koncepta "Nokia Air" (dopuna)

Na Vimeu je osvanuo video jednog vrlo zanimljivog koncepta pod imenom “Nokia Air” koji je razvila Nokia. Radi se o odlično zamišljenom “ekosustavu” koji bi objedinio vrlo zanimljive konceptne uređaje (tablet, mobilni uređaji) i Cloud spremište na kojem bi bile spremljene sve vaše aplikacije i podaci.

Koncept je dobro zamišljen, ali nas najviše raduju novi uređaji koje bi bilo lijepo vidjeti u realnosti. Nokia je već na MWC-u najavila kako rade na novom projektu te novim crossover uređajima koji bi mogli zaživjeti čak i na Nokia Worldu koji će se održati početkom listopada. Premda vjerujemo da će ti uređaji biti vezani uz WP te njihov  novo dizajnirani Windows Phone 8 sa zajedničkim kernelom za sve uređaje.

Također je interesantan dizajn samog korisničkog sučelja koji podsjeća na Symbian. Možda se Nokia još nije oprostila od Symbiana te su napravili slijedeću njegovu verziju ili će Nokia Air biti baziran na njemu.

Sve u svemu Nokiji su potrebni revolucionarni proizvodi kako bi se vratili tamo gdje pripadaju a to je sami vrh mobilne industrije. Nokia je do sada uvijek prednjačila u novim tehnologijama mobilne industrije i vjerujem da Nokia ima mogućnost to napraviti još jedan put.

Pogledajte video i recite nam što vi mislite o njemu!

Video je u međuvremenu zaštićen ali je izašao na Youtube pa bacite pogled 🙂

Via