Nokia Drive 3.0 dostupna na Marketplaceu

Nokia je predstavila buduću nadogradnju Nokia Drive aplikacije za Windows phone seriju uređaja još u veljači na MWC-u no tek sada je dostupna za Nokia Lumia uređaje putem Marketplacea. Nokia Drive 3.0 donosi dosta promjena u aplikaciji, a najveća je inteligentno praćenje vašeg kretanja te će vam aplikacija moći preporučiti najbrži put do željene destinacije ili vas preusmjeriti na najbržu rutu ovisno o stanju na cestama.Također sada možete vašu rutu staviti na početni zaslon tako da jednim klikom odmah ulazite u drive mode bez prethodnog ulaženja u aplikaciju.

Još jedna novost u drive aplikaciji je automatsko namještanje noćnog odnosno dnevnog osvjetljenja mapa, te će vam mape automatski preći u noćni način kako bi lakše gledali zaslon.

Pogledajte demo nove verzije Nokia Drive 3.0:

Usluga My Commute će biti prvo dostupna za SAD a naknadno će se uvesti podrška za ostale države. Nadamo se da će jednog dana biti dostupna u našim krajevima.

Via Nokia Innovation


  • No America mentioned in the official press release.


  • The name of this video led me to imagine something. Is this a hint to a nokia flagship coming soon and its like they are asking al old nokia consumers to unite again?
    My imagination though 😛

  • stipe1906

    Koja smo mi drzava . Opcija My commute nije dostupna za vasu zemlju . super


    • A što da ti kažem, valjda će jednog dana biti 🙂