Tango nadogradnja za Lumije 800 i 710 (u 5 koraka)

Tango nadogradnja je postala dostupna za Lumije 800 i 710 za određena područja. Ekipa sa XDA-Developer foruma su već prije uspjeli napraviti metodu prisilnog ažuriranja ali je metoda bila duga i uključivala je rizik od blokiranja vašeg uređaja. U međuvremenu se pojavio mngo jednostavniji i sigurniji način ažuriranja vaše Lumije za nestrpljive. Tango nadogradnja će na vaše uređaje donijeti WiFi Hotspot, „Flip to silence“ opciju utišavanja poziva okretanjem uređaja te nove aplikacije poput Camera Extras (dostupno samo u nekim državama), Contact Transfer i Brojač prometa.

Dakle, sve što trebate napraviti je:

1. Spojiti vašu Lumiju sa računalom putem USB kabela,

2. Pokrenuti Zune i pustiti ga da završi sinkronizaciju,

3. U Zune otići na Settings – Phone – Update

4. Isključiti Internet na vašem računalu (ugasiti WiFi na vašem računalu ili isključiti kabel) prije nego Zune kaže da imate posljednji softver. Ako vam ne pokaže da imate dostupan novi softver za ažuriranje ponovite cijeli postupak. Nažalost cijeli postupak treba ponoviti nekoliko puta kako kažu na Symbian Tweet blogu. Njima je nadogradnja postala dostupna nakon 6 ponavljanja četvrtog koraka.

5. nakon što vam nadogradnja bude dostupna, spojite se na Internet, pratite upute sa Zunea i ažurirajte vaš uređaj.

 

Navodno su dostupne dvije verzije Tango nadogradnje, 7.10 8112.7 i 8773.98 te je za svaku potrebno ponoviti postupak.

Premda je metoda nadogradnje 100% provjerena i uspješna, ovaj način nadogradnje izvodite na vlastiti rizik te Nokiamob neće preuzeti odgovornost za nastale probleme.

 

Svi vlasnici Lumije 800 javite da li je postupak uspješan.

 

Via SymbianTweet