Video: Pogledajte kako će izgledati Windows Phone 8!!!

Otkrivanjem SDK za Windows Phone 8 procurilo je u javnost još novih elemenata koji će se naći u novoj nadogradnji WP platforme. U vrijeme pisanja duge liste otkrivenih detalja nove nadogradnje WP platforme izašao je video WP emulatora demonstrirajući Windows Phone 8 te sve nove funkcije koje će doći s njim, i uštedio mi vrijeme :). Video otkriva novi početni zaslon te listu aplikacija koja je ostala ne promjenjena. Potom se vidi mogućnost višestrukog odabiranja fotografija u galeriji, pokazivanje obavijesti na zaključanom zaslonu, brojač podatkovnog prometa, Internet explorer 10 te još mnogi drugi detalji.

Pogledajte video koji su napravili the Verge a demonstrira WP8 OS na zaslonu osjetljivom na dodir!

http://player.ooyala.com/player.js?embedCode=1ibzJpNTrje57pMvJIrN_AQZu1aMbHGM&video_pcode=ppbnY65tdYh_HxFfIkVstq2Iq_oQ&width=5

Oprostite, al wordpress ima problem sa ooyala playerom. Dok ne skužim kako postaviti video pogledajte ga na slijedećoj adresi:

windows-phone-8-backup-xbox-music-data-sense-screenshots-video#ooid=1ibzJpNTrje57pMvJIrN_AQZu1aMbHGM

Izgleda kako su u Microsoftu ipak reagirali na mnoge zamjerke svojih korisnika te ih poslušali čime je WP8 postao mnogo otvoreniji, te je sada moguće izvršiti mnogo više promjena u korisničkom sučelju. Krajnje zanimljiv pomak. Što vi mislite?

Via MyNokiaBlog