Uskoro stiže nova nadogradnja za Nokiju 808. Možda Belle FP2?!

Jedan slučajan (ili ne) komentar od Nokije, na stranicama za rješavanje problema, je otkrio kako ćemo ubrzo vidjeti novu nadogradnju za Nokiju 808 Pureview. Na pitanje korisnika te Nokije, zašto njegov uređaj snima tamne fotografije kada je ručno namješten odgovarajući ISO u kreativnom načinu kamere, nokijin zaposlenik mu je dao par mogućih rješenja problema ali i otkrio kako se ubrzo sprema nova nadogradnja za Nokiju 808 u kojoj će se, u automatskom načinu, moći slobodnije namještati ISO postavka.

Pitanje: „Why does my device capture dark images after manually settings the ISO setting in Creative mode? – Nokia FAQ“

Odgovor: „Nokia 808 PureView is built to take great pictures easily in Automatic mode. If you want to get creative in bright light conditions, our recommendation is to set the ISO setting into the default mode i.e. to use Auto ISO in Creative mode. Within upcoming weeks we will provide software update that will allow to use ISO setting in bright light conditions more flexibly.“

Moguće je da se radi o manjoj nadogradnji, ali isto tako bi se moglo raditi o Belle FP2 nadogradnji za Symbianˆ3 Nokije?!

Via Nokiagadgets