Infografika: Usporedba zaslona iPhona 5 i Lumije 920

Prošli tjedan je Apple predstavio iPhone 5, novog nasljednika iPhona 4S, te ka najavio kao uređaj s najboljim zaslonom u mobilnoj industriji. Međutim, po nekima su se malo prenaglili u svojim najavama, a poznato je kako je Nokia tjedan dana prije predstavila Lumiju 920 sa zaslonom izvrsnih specifikacija i mogućnosti. Kako bi razjasnio čiji je zaslon bolji, član WPCentral foruma koji se krije pod imenom Gaichuke je napravio odličnu, vrlo detaljnu, infografiku usporedbe zaslona iPhonea 5 i Lumije 920. Vrijedi pogledati :).

Via Symbiantweet


 • @raky
  Vidljivo je da ti Nokia ne leži u potpunosti, al zahvalan sam za različita mišljenja. Nokia je i dijelom sama zaslužila kritike. Samo Lumia 920 je najavljena i funkcionalna bila tjedan prije iPhona koji je također tjedan poslje na neviđeno govorio da ima bolji zaslon.
  Al ovdje više nije riječ o borbi iPhona i Nokije Lumije 920 (koja je očito bolji uređaj pa Apple sada napada preko blogova), nego je činjenica da je iPhone u prodaji a Lumia 920 nije. To će Nokiju koštati dijela profita, premda smatram da tu nije Nokia posve kriva već nesposobni div Microsoft koji nije u stanju izbaciti WP8 platformu na vrijeme.

 • aallen

  Nisi ljubitelj iphonea, al mrziš Nokiu?”

 • raky

  nisam ljubitelj iphonea,ali jedno jecinjenica…iphone5 je u prodaji,a nokia jos ne. tako da apple mozda i ne laze, ako jos neko nema bolji display