48 % Amerikanaca zainteresirano za novu Lumiju 920, dok je njih 40 % zainteresirano za iPhone5

Anketa koju su proveli CouponCodes4u.com među 2371 Amerikancem između 18 i 35 godina starosti , o zainteresiranosti za novim Lumjama, je dala vrlo zanimljive rezultate. Među ispitanicima je bilo 39 % vlasnika iPhona, 31 % vlasnika Android uređaja poput SGSIII dok je njih 29 % posjedovalo Blackberry. Naime, na pitanje koliko njih bi bilo voljno zamijeniti svoj uređaj sa Nokia Lumijom 920, 35 % ispitanika je reklo da bi to odmah učinili, dok je njih 13 % zainteresirano za prijelaz na Lumiju 920. Ukupno nam to daje broj od 48 % zainteresiranih za novu Lumiju 920. Za razliku od Lumije, samo 40 % ispitanika bi kupilo novi iPhone 5, što dodatno govori o zainteresiranosti za uvijek istim uređajem.

Zanimljivo je da 61 % zainteresiranih, Lumia 920 privlači zbog super osjetljivog zaslona, dok opet 51 % njih želi Lumiju zbog mogućnosti optičke stabilizacije fotografije i videa. Druge također Lumia 920 zanima zbog PureMotion HD+ zaslona, Pureview kamere te bežičnog punjenja.

Uglavnom, odlični rezultati koji zasigurno ohrabruju Nokiju u ponovnom osvajanju američkog tržišta. Sada kada je dobila njihovu pažnju potrebno se okrenuti starim ljubiteljima njenih uređaja, Europi, Indiji i Aziji.

Via NPU

Izvor PCMag