Glasine: Lumia 920 bi mogla doći na tržište krajem listopada?! Moguća cijena cca 512$!!!

U posljednje vrijeme su se pojavile mnoge glasine o mogućem datumu dolaska Lumije 920 i 820 na tržište. Datumi koji se pominju kao izgledni su 21.10. i 02.11. naravno ove godine. U koristi prvog datuma se pojavila još jedna glasina koja je djelomično potvrđena. Naime, tim iz Nokije Italia je započeo dodatnu edukaciju glede nadolazećih Lumija  kako prenosi MyNokiaBlog. Tako razne glasine oko dolaska Lumija 21.10. na tržište postaju sve glasnije i glasnije. Uglavnom, WP8 će službeno biti najavljen 29.10. ali moguće je da se i taj događaj premjesti nešto ranije pa da Lumije napokon krenu put svojih novih vlasnika.

Također se počelo nagađati i o cijeni najbolje Lumije, a kako prenosi WeLoveWP.hk, cijena bi mogla iznositi približno 512$ u Toaboa trgovinama u Kini. Ovakva cijena će izazvati pravu navalu na operatere i sva prodajna mjesta gdje Lumia 920 bude dostupna.

Via MNB / NPU

  • Marin Ordulj

    Da, kod nas ce sigurno koštat negdje ko 4000 kn. Premda ima elemenata za manju cijenu (manja pikselaža kamere i samo to 🙂 ), jednostavno poznavajući naše operatere neće to bit manje.

  • aallen

    Ako kod nas bude oko 4500 kn, to je super cijena.

  • raky

    ako bude ta cijena,pa i recimo 100$ vise u europi, bit ce to best seller