Nokia Lumia 820 i sve njene maske

Nokia Lumia 820, model koji je nepravedno u sjeni Lumije 920, dolazi sa također nekoliko inovativnih rješenja. Ono po čemu se ovaj uređaj istiće, osim 4,3” AMOLED Clear Black zaslona, te 8 MP Carl Zeiss kamere, su izmjenjive maske. Nokia je dobro napredovala u izradi i kvaliteti izmjenjivih djelova koji nisu sastavni dio kučišta. Već odavno uređaji sastavljeni od više djelova se doimaju jednako čvrstima poput novih uređaja s kučištem iz jednog dijela. Nokia se u tom segmentu najviše iskazala u kod kučišta Nokije 808, gdje je pozadinska maska toliko dobro izvedena te spojena s kućištem da imate dojam da se radi o mono kućištu.

Lumia 820 također ima kvalitetne izmjenjive maske, napravljene od bojanog polikarbonata, kojima možete promijeniti kompletno izgled vašeg uređaja s obzirom da maska pokriva većinu kućišta. Maske su dostupne u glatkoj (crvena, žuta, plava, ljubičasta i bijela) i matiranoj verziji (siva i crna).

Također ako kupite masku s ovojnicom za bežično punjenje, onda će vaša Lumia 820 imati potpuno jednaku mogućnost punjenja kao i Lumia 920, te ćete moći koristiti svu dodatnu opremu s instaliranim standardom za bežično punjenje uređaja (JBL PowerUp zvučnik, Fatboy jastuk, podloška i stalak za bežično punjenje). Ova maska će biti dostupna u bijeloj, žutoj, crnoj, plavoj i crvenoj matiranoj izvedbi.

Međutim, Nokia je pripremila masku koja će služiti kao zaštita vaše Lumije 820 ako vodite aktivniji život ili vam uređaj često ispada iz ruke. Tako sa maskom zamjenjujete dodatnu kupovinu zaštitne navlake koja najčešće znatno podeblja vaš mobilni uređaj. Te maske će biti dostupne u matiranoj narančastoj, zelenoj i žutoj verziji.


U kojoj boji bi vi htjeli vidjeti svoju Lumiju 820?

 

Via NokiaConversations