Uočene nove obavijesti na početnom zaslonu WP8 (Twitter i Facebook)

Nokia i Microsoft strogo čuvaju listu noviteta koja će doći sa novom windows phone 8 platformom. Tako su najavljene obavijesti na zaključanom zaslonu, i poznato je kako će na njemu biti moguće odabrati do 5 aplikacija čije obavijesti želimo primati. Naravno, tu nisu uključene samo nativne aplikacije već i aplikacije od ostalih proizvođača. Događaj u New Yorku je blogerima bogom dan za otkrivanje sitnih detalja nadolazeće platforme.

Tako se zna kako postoje obavijesti za Skype, Outlook  i AP aplikaciju, a novost su i Twitter i Facebook obavijesti koje možete vidjeti na naslovnoj fotografiji. Premda bove oavijesti nisu neka velika vijest, dobro ih je imati na početnom zaslonu.

Via WPcentral

  • Lex

    Ma ionako push notifikacije slabo rade na 3G… Jedino što mi normalno radi jest mail a što se tiče fejsa i msn kako kada (tele2 i bonbon)….


    • Ma u biti ovo i ne bi trebala biti vijest jer je od davna poznato kako će notifikacije biti prisutne. Ali kako je sve nekako strogo sakriveno od očiju javnosti onda je i ovo vijest, 🙂

  • stipe1906

    Te obavjiesti mogu postojati samo ako Wi-Fi radi kad je zaslon zakljucan . Znaci da ce to dodji s wp8 OS-om .