Video: Brutalni test izdržljivosti Lumije 900

Nokia mobiteli su poznati po svojoj izdržljivosti te kvalitetnoj građi. Ekipa iz Cnet-a su napravili brutalni test izdržljivosti Nokije Lumije 900. Zanima vas kako je Lumia 900 izdržala niske i visoke temperature, zakucavanje čavla, prelaženje automobila preko nje te skok u bazen, pogledajte video :).

 

 

Youtube link.

 

Via MNB


  • Ako upadne u more onda ga pod hitno treba staviti u slatk vodu te prethodno izvaditi bateriju. Potom ga staviti u zdjelu sa rižom i ostaviti preko noći da riža popije vlagu iz njega. Isto vrijedi za slatku vodu :). Problem kod Nokija sa monokućištem je da ne možete izvaditi bateriju i teže je rastaviti mobitel.
    Navodno nije preporučljivo sušiti ga s fenom jer ostaje kamenac… Meni je jednom uspilo na staroj Nokiji osušiti je fenom i radila je u potpunosti (stara Nokia 3310 :))

  • Hrvoje

    Recimo da nam se dogodi takva nesmotrenost i zaista nam mobitel završi u vodi,kako reagirati nakon toga?Jel najbolje ostaviti da se sam osuši,ili izvaditi bateriju,sd karticu i rastaviti i osušiti fenom?Ovo za pad mi je jasno,promijeniti zaslon.Ali što s vodom,slatkom,slanom?