Video: Još malo usporedbe Lumije 920 i SGS III

Ekipa iz WP7Forum.ru su imali slobodno vrijeme sa Lumijom 920 te su napravili dva demo videa koji pokazuju neke od njenih mogućnosti. Ne znamo kako su došli do Lumija ali im zavidimo. Izgleda kako je ured Nokije u Rusiji taj kojeg trebao pitati jedan uređaj za testiranje :).

Na prvom videu demonstriraju super osjetljivi zaslon Lumije 920 kojeg možete koristiti čak i sa čačkalicom, a kamo li rukavicama.

 

Youtube link.

 

U drugom videu uspoređuju kamere SGS III i Lumije 920 u prostoriji sa znatno prigušenim svjetlom. Premda je fotografija napravljena SGS III dobra, jednostavno se ne može mjeriti sa fotografijom snimljenom Lumijom 920.

Youtube link.

Tehnologija koja stoji iza super osjetljivog zaslona je razvijena u suradnji s tvrtkom Synaptics koja je poznata po proizvodnji Touch Pad-a na svim laptopima. Evo što su oni rekli o tome:

ClearPad Series 3 offers up to 10 finger full-time tracking and fast refresh rates, with industry leading signal-to-noise-ratio (SNR), delivering high performance to the most demanding smartphones. Synaptics’ patented SignalClarity™ technology improves tracking accuracy, finger separation, and environmental and electrical noise robustness for an unmatched user experience. Synaptics’ Design Studio™4 (DS4) accelerates the ClearPad development cycle by enabling customers to evaluate and optimize the performance of their touch experience, enabling OEMS to implement their custom ClearPad sensor solution more efficiently. – Synaptics.

 

Via NG