NokiaMob startao točno prije pola godine!

Vrijeme je i za jednu malu obljetnicu :). Prije točno pola godine, 08.04.2012. krenuo je NokiaMob blog na put po Nokia svijetu. Do sada je NokiaMob posjetilo preko 88000 vjernih Nokia fanova i onih koji žele znati nešto više o Nokiji. Objavili smo preko 700 članaka (711 sa ovim člankom :)), što samostalno što uz pomoć vaših dojava. Sam blog je smješten tko zna gdje po svijetu, al većina tipkovnica s kojih su napisani članci se nalaze u Splitu.

Što se daljnjeg napretka tiče, u planu je prebacivanje bloga sa wordpress.com na vlastitu domenu, te je već osigurana  Nokiamob.com.hr domena koja će uskoro proraditi. Što se dizajna tiče, zbog velikog umijeća samog kreatora bloga, još neko vrijeme će dizajn ostati isti :).

Moramo se zahvaliti u prvom redu Mob.hr blogu te Gadgeterija.net blogu na velikodušnoj promociji u samim počecima NokiaMob-a, potom vama vjernim čitateljima i pratiteljima bilo na fejsu, twitteru ili bilo kojem drugom načinu praćenja, i svim ostalima koji su širili glas o Nokiji i Nokiamob blogu. Naravno najviše zasluge ima, osim moje opsesije sa Nokijama, sama Nokia koja nas svojim vrhunskim proizvodima tjera na afekciju. Naravno pratiti ćemo Nokiju i dalje, sa istim žarom uz pohvale i pokude ako je potrebno :).

Budite nam živi, zdravi i veseli gdje god se nalazili. Pozdrav!!!