Usporedni test kamera Lumije 900, Nokije 808 i Lumije 920 u tamnoj komori

Već znamo kako Nokia Lumia 920 ima izvrsnu kameru za fotografiranje u uvijetima slabog illi nikakvog osvjetljenja. Ali svaki put nas iznenadi ponovo, pogotovo kada vidimo fotografije iz tamne komore koju je Nokia postavila na nekoliko sajmova ove godine u svrhu demostriranja kamere Lumije 920.Ovoga puta je test sa tamnom komorom napravljen u jednoj robnoj kući u Helsinkiju gdje je Nokia postavila Lumiju 920 za slobodna testiranja svih koji naiđu. Test je napravljen između Nokije Lumije 900, Nokije 808 i Nokije Lumije 920. Prvi niz fotografija je napravljen bez bljeskalice, a uređaji su namješteni na automatsko. Nokia 808 je snimala u 4:3 sa automatskim postavkama.

 

 

Drugi niz fotografija je napravljen u drugoj kutiji gdje nije bilo dodatnog izvora svjetla kao kod kutije sa božičnim drvcem i poklonom, stoga je nešto tamnija.

 

 

Posljednja dva niza fotografija su napravljena sa 100% povećanom opcijom Brightness na svim uređajima kako bi se prikazala količina smetnji senzora pri takvoj postavki.

 

 

 

Nokia Lumia 920 sa Pureview 2 tehnologijom stvarno daje odlične rezultate. Slijedeći korak je ujedinjenje Pureview 1 i 2!

 

Via