Video: Usporedni kamera test Nokije Lumije 920, iPhona 5 i SGS III

Ekipa sa Which.co.uk su napravili dobar test kamere Nokije Lumije 920. Da se ne bi u testiranju osijećala usamljeno, društvo su joj pravili iPhone 5 i Samsung Galaxy S III. Testiirali su uređaje u različitim uvijetima fotografiranja.

 

Youtube

 

U fotografiranju na manju udaljenost po njima je Lumia 920 dala plavičaste fotografije sa nerealnim tonom određenih boja (crvena), dok je primjerice u direktnom fotografiranju sunca Lumia 920 imala nabolje fotografije u odnosu na konkurenciju sa malo ljubičastog obojenja koje je pratilo i konkurenciju. Najbolje fotografije je Lumia 920 imala u uvijetima slabog osvjetljenja.

Do sada smo imali prilike vidjeti mnoge testove kamere na blogu, te moramo naglasiti kako su ovo jedne od lošijih fotografija Lumije 920. No ne možemo suditi dok ne se sami ne uvjerimo. Bilo je prigovora na nerealnu obojenost fotografija, a Nokia je rekla kako rade na manjoj nadogradnji za kameru.

Which.co.uk su najavili daljnja testiranja u laboratoriju pa ćemo popratiti i taj test koji će dati krajnju potvrdu kvalitete Lumije 920 po njihovom sudu.

Via