Glasina: Možda dolazi još jedna nadogradnja za Symbian Nokiju N8

Nokia N8

O Symbianu u posljednje vrijeme nema mnogo spomena, osim žalopojki kako ga je Nokia napustila, te kako neće više biti nadogradnji za Belle Refresh ili FP2 uređaje. To djelomično nije točno ako je vjerovati glasini koja se upravo pojavila. Naime sprema se još jedna manja nadpgradnja Belle Refresh za Nokiju N8 kako prenosi MyNokiaBlog. Posljednja verzija nadogradnje je bila 111.040.1511, a ova nova će nositi broj 111.050.0003.  Sudeći po brojevima najvjerojatnije se neće raditi o nekoj većoj nadogradnji već možda o dodavanju nekih manjih opcija ili ažuriranja kompatibilnosti određenih aplikacija sa Belle softverom.

Izvor ove informacije je Smartphonepro.hu koji je već prije objavio dolazak softvera za Nokiju N8 prije nego je službeno najavljen. Nije poznato hoće li isti softver doći i za ostale Symbian^3 uređaje prve generacije ili samo za Nokiju N8.

Ako se glasina potvrdi istinitom to će biti još jedna potvrda kako Nokia i dalje brine o svojim starim uređajima (Nokia N8 je izašla 2010 godine) kao i Symbianu.