Nokia bi na MWC-u mogla predstaviti 6 novih Lumia uređaja, jednu sa 41 MP kamerom?!?

Pureview Lumia koncept

Ako su glasine koje su se proširile blogosferom istinite, ovogodišnji MWC će biti prava poslastica za Nokialjupce. Prema stanovitom Flaviju, koji je kako windowsphonino.com blog tvrdi pouzdan izvor blizak Nokiji, bi na ovogodišnjem MWC-u mogli vidjeti 6 novih Nokia Lumia uređaja. Novi uređaji će biti modeli iznad do sada predstavljenih Lumija 620, 820 i 920. Također bi mogli ugledati prvu Lumiju, nasljednicu 920 sa 41MP senzorom.

Kako sve izgleda Nokia ipak neće predstaviti tablet na MWC-u, čija je planirana cijena trebala iznositi 799€. Navodno su odustali zbog nepovoljnih uvjeta na tržištu što bi se na kraju negativno odrazilo na cijeli projekt izrade tableta.

Lumia-830-2

Definitivno nismo očekivali 6 novih Lumia uređaja s obzirom da su posljednje tri tek izašle, pa bi to moglo rezultirati lošom ili lošijom prodajom trenutačnih modela. No vjerojatno će predstavljeni modeli biti dostupni na jesen ove godine, što otvara tržište za prve WP8 Lumije. Realno se bilo nadati tabletu, te možda najavljenoj Lumiji 830, te kojoj WP8 Lumiji 5XX serije.

Ako je ovo sve istinito uskoro možemo očekivati prva curenja fotografija budućih Lumija.

Via