Pogledajte prve radove foto natječaja u organizaciji Nokije

Lumia 920 foto

Objavljene su i prve fotografije sa natjecanja kojeg je Nokia organizirala, u kojem je dozvoljeno koristiti samo Lumiju 920. Četiri priznata finska fotografa će dobiti 4 teme na koju moraju napraviti fotografiju. Prva tema je bila tama. Pogledajte što su fotografi napravili.

Anthony1

Prvu fotografiju je napravio Anthony Ubaud. Na svojoj Lumiji 920 je namjestio vrijednost ekspozivije na 1, ISO na 800, a ostalo je ostalo na automatskim postavkama. U Creative Studio aplikaciji je postavio srebrnu pozadinu na fotografiji te neke manje promjene.

 

Jere1

Druga fotografija je djelo Jere Hietala. On se najviše poigrao sa postavkama kamere te je dobio zanimljiv efekt koristeći dva izvora svjetla i još zanimljiviju fotografiju. Kamera njegove Lumije je bila namještena na noćni način fotografiranja, ISO na 100, 4:3 omjer fotografiranja, a balans bijele boje je postavljen na automatski. Aplikacija Lomogram je korištena za dodavanje šuma i okvira na fotografiji.

 

osma_Windows-Phone_20130106_043

Treću fotografiju je snimila Osma Harvilahti . ISO njene Lumije 920 je bio namješten na 100, apertura na F/2.0, te brzina okidanja na 1/160. Nikakve druge opcije nisu korištene.

 

Nina-1

Posljednja fotografija je djelo Nine Merikallio koja se poigrala sa kontrastom. Kamera Lumije 920 je postavljena na dnevni način snimanja, omjer fotografije je postavljen na 4:3 te ekspozicija na 1 1/3. Također nisu kao i u prethodnoj fotografiji nikakve druge promjene nisu napravljene te nije korištena nikakva aplikacija za dodatno sređivanje.

 

Koja je vama najbolja od ovih?

 

Via