Pripreme za sutrašnji Nokia događaj godine. MWC 2013 u Barceloni

Nokia Face MWCSutra je definitivno jedan od važnijih dana pošto starta Mobile World Congress koji već duže vrijeme predstavlja važniji događaj u mobilnoj industriji. Nokia je odlučila MWC pretvoriti u Nokia događaj te će sutra predstaviti zasigurno nekoliko novih Lumia i Asha uređaja. Na svojoj Facebook stranici su objavili kako su se spakirali, vjerojatno već pred koji dan otputovali u Barcelonu, a poručili su Nokia fanovima neka naoštre vid i sluh jer će ta osjetila biti poprilično stimulirana narednih 4 dana kongresa.

Osim Nokije, Jolla će također imati važan dan jer će pustiti Sailfish Os SDK, ali i detaljno predstaviti Sailfish Os, nastavak MeeGo projekta. Ukratko ćemo vam skrenuti pažnju na nekoliko događaja koje morate pogledati.

Mploa konferencija MWC 2013

Najvažniji Nokia događaj na MWC-u počinje sutra u 8:30 po našem lokalnom vremenu. Nakon toga će biti Nokia Developer konferencija koja počinje u 11:00 po našem lokalnom vremenu.

 

KeyNote MWC

 

Na MWC-u će održati prezentacije Stephen Elop, izvršni direktor Nokije, te Marc Dillon, izvršni direktor Jolle. Stephen Elop će svoj govor održati 26. Veljače u 09:00 po CET, odnosno 10:00 po hrvatskom lokalnom vremenu, a govor nosi naslov Connecting the Next Billion to the Internet.

Marc Dillon će imati govor 28. Veljače također u 9:00 po CET, odnosno u 10:00 po hrvatskom vremenu (ujedno i lokalnom). Tema govora je Mobile as a Platform for Innovation.

Nokia Stand

Nokia će na MWC kongresu imati svoj otvoreni prostor koji je smješten u hali 3 (3C134), a jednake je veličine kao i Samsungov.

 

Nokia Press MWC

Sutrašnju prezentaciju ćemo popratiti za vas i pokušati prenositi u živo na vrlo neprofesionalan i ležeran način. Ukoliko želite samo pratiti prezentaciju to možete zahvaljujući Nokiji koja je osigurala prijenos u živo putem interneta (kliknite fotografiju za link). Također će uz video prijenos biti dostupan poseban prozor za samu prezentaciju.

http://www.media-server.com/m/p/jxs79ucd

Napetost pred početak MWC-a lagano raste. Idemo Nokia :).