Dostupna nadogradnja za galeriju i kameru Belle FP2 uređaja

Nokia 808 Update

Mnogi su rekli kako je Symbian mrtav kada je zaključeno da će Nokia 808 bi posljednji Symbian uređaj. No Nokia je dokazala suprotno jer je upravo dostupna nova nadogradnja za Nokiju 808, ali izgleda i ostale Belle FP2 uređaje, koja je vezana uz poboljšanje galerije i kamere uređaja.

Ono što je Nokia sa Belle FP2 nadogradnjom uklonila iz galerije se sada opet vraća. Odnosno ponovno je omogućeno označavanje više fotografija te njihovo dijeljenje na društvene mreže te slanje putem e-maila. Isto tako se dužim pritiskom na fotografiju pojavi izbornik kojim se omogućava slanje, dijeljenje ili brisanje fotografije.

Uočena je promjena kod sučelja kamere, odnosno u postavkama je na dnu postavljena opcija za ulazak u postavke kamere. Novost koju je donila nadogradnja kamere i galerije je i mogućnost paljenja/gašenja LED svijetla u vrijeme snimanja videa.

Također kako prenosi AllaboutSymbian blog nadogradnja bi trebala poboljšati kvalitetu fotografiranja, premda osobno nisu zamijetili neke značajnije promjene.

Na našoj se Nokiji 701 još nije ukazala nadogradnja a vjerojatno će bi potrebno neko vrijeme dok nadogradnja bude dostupna za sva područja.

Nadogradnju za kameru i galeriju možete preuzeti sa ovog linka. Instalirajte aplikacije po redu, i poslije ponovno pokrenite uređaj. Hvala Borisu na linkovima :).

 

Via