Elop očekuje bolje prodajne rezultate Lumia uređaja ove godine

Elop Lumia i Asha

Stephen Elop je u Intervjuu za njemački časopis MobileGeeks govorio o budućim planovima Nokije. Također je iznio zanimljive činjenice vezane uz prodaju Lumia uređaja ali i širenje WP platforme. Elop je uvjeren kako će predstavljanjem novih uređaja, što Nokia planira napraviti još u ovoj godini, prodaja Lumia uređaja znatno popraviti te povećati udio WP platforme. Spomenuo je Lumia uređaje koji će imati znatno poboljšane kamere te se dotakao i računalne fotografije o kojoj je i Jo Harlow već prije govorila. Indirektno je Elop najavio Nokiju Eos ili Elvis te potvrdio dolazak Array kamera na Nokia uređaje.

Nadalje dotakao se i navigacije te naglasio kako će Nokia dalje ulagati i razvijati ovaj segment sa posebnim naglaskom na navigaciju u zatvorenim prostorima poput trgovačkih centara ili velikih aerodroma te navigaciju u vanmrežnom načinu.

Dakle Lumia uređaji, popraćeni snažnijim marketingom te razvojem novih aplikacija bi ove godine mogli ostvariti znatno bolje prodajne rezultate što će sudeći po Elopu vratiti povjerenje dioničara i ulagača u Nokiju i WP.

Via