Usporedba kamera Nokia Lumia 928, Samsung Galaxy S IV i iPhone 5 uređaja

Lumia 928 sgs4 iphone5

Neowin blog je napravio usporedbu kamera između iPhone 5, SGS IV i Nokia Lumia 928 uređaja. Napravili su nekoliko usporednih fotografija u različitim svjetlosnim uvjetima, a najbolja se pokazala kamera Lumije 928. Pogledajte nekoliko usporednih fotografija u nastavku.

Na fotografiji cvijeta kamera Lumije 928 je dala najprirodniju boju po mišljenju autora članka, dok je SGS IV pokazao već poznatu manu da previše saturira žutu boju, kao i iPhone5.

Nadalje na fotografiji lista se ipak vidi kako Nokia još uvijek treba poraditi na algoritmima obrade fotografije jer je fotografija snimljena Lumijom 928 dala previše tople boje dok je tu kamera SGSIV bila najuvjerljivija.

 

Međutim u daljnjim usporednim fotografijama je dominirala kamera Lumije 928, te ih možete pogledati na stranicama Neowin.com bloga.

Naravno u noćnoj fotografiji je Lumia 928 dominirala nad konkurentima u testu i dala najbolje fotografije. Ipak je Nokia posebno prilagodila kameru upravo za taj tip fotografija.

Neowin je proglasio kameru Nokia Lumia 928 najboljom sudeći po fotografijama koje je napravila, a u korak je prati SGS IV. Još jedna stvar koja je izdigla ovaj uređaj nad ostala dva je postojanje dodijeljene fizičke tipke za kameru uređaja.

Via