Vizileaks tim koji je objavio slike Nokije Eos otvorio blog

vizileaks blogIzgleda kako je Vizileaks uz sada već vrlo popularan twitter profil započeo karijeru blogera otvorivši svoj blog. Prvi članak je posvećen naravno Nokia Eos uređaju, te opisuje uglavnom njegove vanjske karakteristike s obzirom da su unutrašnje specifikacije uređaja još uvijek tajna te nemaju dozvolu objaviti ih. Čudno je da su uopće dobili dozvolu igrati se sa uređajem gotovo mjesec dana prije službenog predstavljanja.

Vizileaks 4

Ekipa iz Vizileaks tima su se složili kako uređaj sa prednje strane izgleda poput Lumije 920 te se ovaj model može često zamijeniti s njom. No stražnja strana čini bitnu razliku. Modul kamere koji pakira 41 MP senzor, Xenon bljeskalicu, optičku stabilizaciju se izdiže iz kućišta te čini Eos prepoznatljivim.

vizileaks 3

Izgleda kako je GSMArena dobila fotografije iz drugog izvora te se očito radi o testnim uređajima koji su podjeljeni operaterima.

vizileaks 2

Ekipa najavljuje i skorašnje demo fotografije sa moćnom kamerom Nokije Eos. Definitivno spremite ovaj blog u svoje bookmarke, a sada skoknite na Vizileaks blog, pročitajte prvu mini recenziju Nokia Eos uređaja.