Britvic Soft Drinks napušta BlackBerry i prelazi na Nokia Lumia uređaje

Ready for business Posao Nokia Lumia

Jedna od vodećih britanskih tvrtki za proizvodnju bezalkoholnih pića , Britvic Soft Drinks, prelazi sa BlackBerry na Nokia Lumia uređaje.  Riječ je o 800 primjeraka Nokia Lumia 720 uređaja. Trenutno je zaposlenicima isporučena polovina naručenog broja uređaja.

Ključni faktor Britvicova prelaska na Lumia uređaje je Windows Phone 8 platforma koja pruža jednostavnu interakciju sa različitim Microsoftovim servisima poput Office-a, SharePoint-a, Exchange mail-a i ostalim.

Lumia 720

“Tražili smo uređaj koji se jednostavno može integrirati u našu postojeću strukturu Microsoft usluga”, kaže John Armstrong, voditelj IT usluga u Britvica. “Nokia Lumia i Windows Phone 8 savršeno odgovaraju. Omogućuju našim zaposlenicima da čine mnogo više od provjere emaila i uspostavljanja poziva.” Gospodin Armstrong napominje i kako je Nokia održala trening sa zaposlenicima te ih uputila kako koristiti Lumia uređaje.

Britvic je vlasnik mnogih brendova poput Robinsons, Tango i J20 kao i ekskluzivni punioc Pepsia u Velikoj Britaniji. Potez ove, ali i drugih tvrtki pokuzuje kako Nokia Lumia uređaji, zajedno sa Windows Phone 8 platformom, čine najbolje poslovne uređaje.

press.nokia