Poznata okvirna cijena Nokia Lumia 1020 uređaja?! *Dopuna*

Specifikacije Nokia Lumia 1020 uređaja su više manje potvrdile ono što smo već prije znali iz raznih izvora. Kedna stvar ostaje upitna do predstavljanja iređaja popodne, a to je cijena. WPCentral blog je uspio saznati cijenu po kojoj bi se Lumia 1020 trebala prodavati u SAD-u. Bez potpisivanja ugovorne obveze bi cijena Eosa mogla biti 699$, odnosno približno 4060,00 kn. Cijena je poprilično visoka za američko tržište ali će visoka biti i cijena uz potpisivanke ugovorne obveze na At&t operateru. Prema istom izvoru cijena je 299$, odnosno 1700,00 kn. Iako Lumia 1020 ima osnove za ovoliku cijenu zbog izvrsne kamere te dobre kvalitete uređaja nekako se nadamo kako će biti niža.
Ipak Eos nije uređaj kojeg će svatko kupiti. On je cićjan na foto entuzijaste te one koji žele ekskluzivu. Sigurno je da će Nokia opet podignuti buku oko WP platforme.

Izgleda da će postojati i verzija Lumije 1020 sa 64 GB interne memorije. Ta vaerzija će biti ekskluzivna za operatere koji spadaju pod giganta Telefonicu. Nije poznato kolika će biti cijena te verzije uređaja.

Via