*Dopuna* Dostupne nove mape za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu za Lumia 7.x uređaje

Nokia Maps logo

Dostupne su nove, poboljšane mape za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju za Lumia 7.x uređaje. Da bi preuzeli nadogradnju na vašu Lumiju 610, 710, 800 ili 900, trebate deinstalirati pa ponovno instalirati Nokia Drive aplikaciju. Pri prvom pokretanju aplikacije tražit će da prihvatite uvjete korištenja te da skinete karte i glas za navigaciju za vašu zemlju. Poslije toga možete skidati mape tako da otvorite Nokia Drive>Menu>Settings>Manage Maps>install. Karta Hrvatske ima oko 130MB, Srbije 80MB, a Bosne i Hercegovine 50MB. Preporučamo da skidanje vršite preko Wi-Fi mreže zbog povećeg internet prometa.

Nokia Drive aplikaciju možete preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda.

HERE-Maps-tag

 

Hvala Milanu na dojavi. 🙂

Dopuna: Izgleda da je Nokia u međuvremenu objavila nove, “teže” mape za Hrvatsku koje sada iznose 160MB. Ako ste kojim slučajem skinuli verziju s 126MB kao i autor ovog teksta, potrebno je nanovo obaviti proces deinstalacije i instalacije Nokia Drive aplikacije.

Karte Bosne i Hercegovine su ostale iste, ali promijenila se karta Srbije koja sada iznosi 50MB. Preporučavamo čitateljima na području Srbije da ne obavljaju ponovni proces deinstalacije i instalacije jer time gube karte od 80MB koje bi trebale biti ažurnije od prethodnih.

Hvala Gordanu na dojavi. 🙂

izvor: Nokia Srbija