GDR3 nadogradnja donosi zasebne kontrole za jačinu zvuka

Koncept Nokia Lumia 1025 Phablet 5

GDR3 nadogradnja za Windows Phone 8 uređaje trebala bi riješiti problem univerzalnog kontroliranja jačine zvuka koje muči WP korisnike već od ranijih verzija sustava. GDR3 bi tako omogućio zasebne kontrole jačine za pojedine aplikacije na uređaju. Microsoft u GDR3 nadogradnji testira i “zaslon za obavijest”, ali još nije sigurno hoće li biti dostupan u GDR3 nadogradnji.

WPDang Windows Phone 8 zasebne kontrole jačine zvuka

Osim toga, WPDang javlja da će s GDR3 nadogradnjom doći i opcija “Quick Settings” odnosno “Brze postavke”. Nije sigurno što bi to trebalo predstavljati, ali nagađamo da će se jednostavno s početnog zaslona moći prestupiti osnovnim postavkama poput Wi-Fi-a, Bluetootha, raznih profila i slično.

Za sada nam je poznato da GDR3 nadogradnja, osima podrške za napredniji hardver, donosi zaključavanje orijentacije zaslona, sinkroniziranje poruka, profil za vožnju te moguće promjene korisničkog sučelja zbog zaslona veće rezolucije. Također nam je poznato da će uz GDR3 nadogradnju doći i Nokijina nadogradnja imena “Bittersweet Shimmer” o kojoj ne znamo još ništa.

via