Nagradna igra: Nokia aparat s darovima u Hrvatskoj

Nokia-Gift-Machine Aparat za darove

Nokia u suradnji s OK magazinom organizira nagradnu igru izvlačenja nagrada iz Nokia Gift Machine, tj. Nokia aparata s darovima. Ovakve promocije su česte u stranim zemljama gdje je Nokia, zajedno s Foursquareom, postavljala aparate, a korisnici su se checkirali pokraj Nokia aparata, a on im je izbacivao darove. Ovakve promocije, u biti bilo kakva promocija, su prva rijetkost na na našem tržištu.

YouTube

Nagrade koje se nalaze u Nokia aparatu su: 800 narukvica, 300 ogrlica, 100 rašpica, 150 USB stickova od 4GB, 40 gumenih satova, 15 poklon bonova u vrijednosti od 100 kuna, 8 poklon preplata na OK i glavna nagrada – 8 Nokia Lumia 520 uređaja. Vjerujemo da će sve nagrade, osim naravno preplata, biti brendirane Nokia brendom jer smo i sami u vlasništvu Nokia USB sticka osvojenog na nagradnoj igri ;).

Nokia USB Stick 4GB

 

Sve što trebate učiniti je kod, koji se nalazi u gornjem lijevom kutu OK magazina , utipkati u aplikaciju na okjeok.hr stranici. Kada utipkate kod iz Nokia aparata će ispasti jedan od poklona.

Nagradni aparat će biti postavljen u četiri najveća grada u Hrvatskoj na lokacijama:

  • Avenue Mall Osijek 31.8. i 1.9.
  • City Centar ONE Split 7.9. i 8.9.
  • Zapadni Trgovački Centar Rijeka 14.9. i 15.9.
  • City Centar ONE East Zagreb 21.9. i 22.9.

i to od 12 do 16 sati.

Na svakoj lokaciji će biti Nokia hostese koje će nadgledati tijek nagradne igre ;).

WP_000753

 

Ako niste u mogućnosti otići na jednu od navedenih lokacija, Lumiju možete osvojiti ukucavanjem koda u aplikaciju na okjeok.hr stranici. Time ulazite u izvlačenje za dvije Nokia Lumije 520 i druge nagrade.

Ps. Ne zaboravite odigrati treći krug Večernjakove nagradne igre u kojoj možete osvojiti Nokia Lumia 920 uređaj i FatBoy bežični punjač.