Video: GDR2/Nokia Amber nadogradnja osvanula i na Nokia Lumia 620 uređaju

Amber 620

Nakon što smo danas imali prilike vidjeti GDR2/Nokia Amber nadogradnju na Lumia 920 i Lumia 820 uređajima, upravo je nadogradnja stigla i na Lumiju 620. Nadogradnja se pojavila na Nokia Care serverima a ekipa sa MyNokiaBlog-a su otkrili jednostavan način za instaliranje novog softvera koji sve jedno kompletno resetira vaš uređaj i izbriše sve podatke. Nadogradnja se može jednostavno instalirati uz pomoć Nokia Software Updater programa kojeg možete preuzeti ovdje. Naravno svako instaliranje radite na osobnu odgovornost te vas moramo upozoriti kako je ipak moguće i kompletno smrznuti uređaj.

gdr2

U nastavku pogledajte video koji demonstrira Nokia Amber nadogradnju na Nokia Lumia 620 uređaju.

Youtube

 

Via 1 / 2


 • 1:09, display+touch. “High sensitivity allows you to use the touch screen when wearing gloves.” Um, zar Lumia 620 ima zaslon visoke osjetljivosti, ali je do sada bio softverski neaktivan?


  • To je stvar softvera, jer samo drugačije percipira dodir. Izgleda da će dobiti tu opciju.


   • Jedva čekam. 🙂 Zagrebačke zime će se onda lakše podnositi ako ne budem morao skidati rukavice svaki put kad sam vani i mob zazvoni. Zapravo, nisam ni sad skidao, služio sam se nosom 😛 Ovo je isto kao i fora s Bluetoothom 4.0, aktivacija pojedinih opcija kasnije u životu uređaja, da korisnici budu sretni ko prasad 🙂

    • stipe1906

     Meni je žao WP7.8 korisnika jer se nikakve nadogradnje za tu platformu ne spominju. 🙁

     • dembow

      Sve to čeka i nas WP8 korisnike Stipe moj.