Foto: Objavljene fotografije Nokia Lumia 1520 uređaja koje potvrđuju njene dimenzije

1520 mjere

The Verge magazin je još jednom upotpunio galeriju fotografija Nokia Lumia 1520 uređaja koju je objavio jučer i tako potvrdio definitivni izgled ovog Phableta. Međutim, ono što nikako nije poznato su dimenzije uređaja te su mnogi razbijali svoje glave pokušavajući izračunati koliki će uređaj biti te koliki mu je u stvari zaslon. Nove fotografije u već objavljenoj galeriji su razbile svaku sumnju i otkrile dimenzije uređaja. Osoba koja je imala tu prigodu igrati se s uređajem je snimila istog s metrom te izgleda kako će Lumia 1520 imati dimenzije približno 160 x 76 mm, dok debljina uređaja još ostaje pitanje. Ove dimenzije su priblićno jednake dimenzijama Samsung Galaxy Note 3.0 uređaja čije iznose 151.2 x 79.2 x 8.3mm.

 

Izgleda, ne samo na fotografiji, da je Nokia uspjela poprilično dobro smanjiti veliki prazni prostor oko zaslona uređaja što Lumiju 1520 čini užom od Note 2 i Note 3 uređaja.

 

Nadalje objavljena je i fotografija Nokije Lumije 1520 s maskom za bežično punjenje koja izgleda slično masci Lumije 925. Na istoj fotografiji se nalazi Lumia 925 te je jasno vidljivo odakle phabletu dizejnerska smjernica.