GSMArena recenzirala Nokia Lumia 1020 uređaj

1020 5

Jedno od popularnijih vikend štiva će zasigurno biti recenzija Nokia Lumia 1020 uređaja koju je naravila GSMArena blog. Iscrpna kao i uvijek je prošla kroz sve segmente uređaja koji su vrlo objektivno opisani. Počeli su recenziju s hvalospjevom jednom od posljednjih Nokia uređaja koji svojim karakteristikama odskače u širokoj ponudi konkurentskih uređaja. Najviše tome doprinosi kamera s 41 MP senzorom koji je daleko najveći i s najvećim brojem MP u odnosu na konkurenciju, a usput ima i optičku stabilizaciju. Druga stvar koja je ističe iz mase je odličan dizajn koji vuče korijene od Lumije 800 ali i izvrsna kvaliteta izrade.

Naglasili su kako je ovo pravi nasljednik Nokije 808 jer dolazi s znatno poboljšanom kamerom, dizajnom ali i modernim softverom.

Korisničko sučelje

Youtube

Ono što im se nije svidjelo je nešto slabija vidljivost zaslona na jakom suncu, kao ni položaj grbe modula zbog čega je jedan prst uvijek na njemu za vrijeme korištenja uređaja. Također im je minus nedostatak podrške za microSD memorijske kartice.

Ukupno su vrlo zadovoljni uređajem čije su performance kamere najbolje u svijetu mobilne industrije. Vrijedi izdvojiti vrijeme i pročitati recenziju kako bi stekli širok uvid u vrhunsko djelo Nokije.