Lumia Amber nadogradnja za Nokia Lumia 720 uređaj se pojavila na Nokia serverima

Amber_NL720

Izgleda kako se GDR2, odnosno Lumia Amber nadogradnja za Nokia Lumia 720 uređaj pojavila na Nokia serverima te bi uskoro trebala postati dostupna za preuzimanje na uređaju. Nokia Amber nadogradnja donosi neke nove opcije poput FM radija, mogućnosti blokiranja poziva i SMS poruka, Data Sense i Nokia Smart Camera aplikacije, Glance Screen aplikacije, okretanje uređaja za utišavanje poziva, namještanje boje zaslona te mnoga druga manja poboljšanja za IE10 te WP8 platformu. Na žalost neke opcije poput dvostrukog tapkanja za pokretanje zaslona ipak neće biti dostupne za Lumiju 720.

Amber 720

Ekipa s MyNokiaBlog-a je javila kako je nadogradnja već dostupna za preuzimanje naravno za određene kodove uređaja putem Nokia Software Updater programa kojeg možete preuzeti ovdje. Ukoliko se odlučite za prijevremeno postavljanje nadogradnje imajte na umu kako možete smrznuti kompletno uređaj te da to radite na vlastitu odgovornost.

 

Javite nama i Nokia fanovima putem komentara je li Amber nadogradnja dostupn za vašu Lumiju 720.

Via 1 / 2

 

 • mkajkara

  mislim da je greska gore, jer gdr3 i Amber nemaju veze koliko ja znam 🙂


  • Ima ima, Lumia Amber nadogradnja je u biti GDR3 nadogradnja samo za Lumia uređaje, jer ostali WP8 uređaji neće dobiti neke opcije poput Data Sense, flip to slilence, Glance itd… Amber je Nokijin naziv za GDR2 isto kao što je Bittersweet shimmer Nokijin naziv za GDR3

   • Milan

    Obrati paznju sta si napisao, i mkajkara ti je skrenuo paznju a i ja mislim da je u pravu. GDR2 za ostale telefone , GDR2+Amber je za Nokije. GDR3 izlazi oko nove godine. Zar nije tako?
    Utekstu ti pise da je GDR3 = Amber, da bi u odgovoru prvo napisao da jeste, pa da nije. 😀


    • A tek sad vidim, GDR3 mi se već mota po glavi… Hvala na ispravci


  • Isprike, mislim na GDR2 i pišem GDR3 :). Ostariše bubrezi u glavi