Nokia Lumia 625 službeno stigla u Hrvatsku

Lumia 625 1Već smo prije objavili kako je Mobis u svoju ponudu uvrstio Nokiju Lumiju 625, Lumiju s najvećim zaslonom do sada na nekom Nokia uređaju, no sada je to postalo službeno. Osim velikog zaslona, koji je zaštičen Gorilla staklenom zaštitom, ova Lumia donosi i LTE povezivost u srednji segment pametnih Nokia telefona. Uređaj će se za sada moći kupiti u Mobisa po cijeni od 2599,00 kn. U nastavku pročitajte službenu obavijest koju nam je poslala Nokia.

 

ZABAVNA, BRZA I CJENOVNO PRISTUPAČNA: NOKIA LUMIA 625 STIGLA U HRVATSKU

Zagreb,18. rujna 2013  – Nokia i Mobis-electronic su objavili da je Nokia Lumia 625, najpovoljniji 4G pametni telefon namijenjen mladima, od ovog tjedna dostupan u Hrvatskoj. Nokia Lumia 625 s velikim 4,7-inčnim super osjetljivim LCD zaslonom i 4G pristupom internetu donosi uzbudljivu zabavu širokoj publici.

Nokia Lumia 625 pruža mnoge značajke nedavno objavljene Nokije Lumije 1020. To uključuje niz integriranih aplikacija za kameru kao što je Nokia Smart Cam, nudi praktične značajke kao što su uklanjanje neželjenih predmeta iz fotografije i Nokia Cinemagraph koji pretvara fotografije u žive uspomene s dodatkom pokreta.

Potpomognuta najnovijom verzijom Windows Phone 8, što uključuje Nokia Lumia Amber ažuriranja, Nokia Lumia 625 donosi bogatije i jednostavnije iskustvo korištenja smartphonea po konkurentnim cijenama. Žive pločice ažuriraju se izravno na početnom zaslonu, a People Hub olakšava korisnicima da ostanu povezani s prijateljima i obitelji. Windows Phone 8 također uključuje Microsoft Office, a 7GB online SkyDrivea za pohranu jednostavno čini život lakšim.

S više od 165.000 dostupnih aplikacija, uključujući Vimeo, Temple Run i WhatsApp, Nokia Lumia 625 nudi brzu mobilnu zabavu, kao i sigurnije surfanje uz Internet Explorer 10 – što ovaj uređaj čini idealnim za gledanje videa, igrice i druge sadržaje. Nokia Lumia 625 također nudi podršku za SD  memorijsku karticu, dopuštajući do 64 GB dodatnog sadržaja.

Sa svojim velikim zaslonom i super-brzom povezivošću, Nokia Lumia 625 nudi besplatne karte i lokacije iz aplikacije HERE, turn-by-turn navigaciju i smjernice za javni prijevoz. Nokia Lumia 625 dostupna je u slobodnoj prodaji u Mobis-electronicu po cijeni do 2.599,00 kn.