Procurila fotografija WP8.1 nadogradnje koja otkriva centar za obavijesti?!

WP81_blue_Alleged

WPCentral blog je objavio navodnu fotografiju WP 8.1 nadogradnje koja je prema njima u ranom stadiju testiranja. Fotografija prikazuje Nokia uređaj (Lumia 620?) koji pokreće novu, po nekima prvu pravu nadogradnju WP platforme koja bi trebala donijeti popriličan broj noviteta te promjena korisničkog sučelja. Fotografija otkriva i centar za obavijesti koji je koncipiran kao pločica na kojoj će stajati obavijesti o pristiglim porukama. Nadalje centar obavijesti ima i malu oznaku u vidu zvjezdice koja je prisutna na statusnoj traci u vrhu zaslona.

Ono što bi moglo potvrditi autentičnost fotografije je raspored oznaka na traci za obavijesti koja podsjeća na onu s fotografije koju je objavio Joe Belfiore.

GDR2-vs-Blue

Moramo reći kako WPCentral nije mogao potvrditi autentičnost fotografije ali za sada izgleda poprilično uvjerljivo.

  • NoName

    Ja moram samo reći da je ovo sve skupa žalosno i bijedno jer sve te stvari koje davnih dana postoje na drugim platformama TEK sad dolaze na WP xd… Kao recimo taj centar za obavijesti…


  • I, naravno, lavina negodovanja na WPCentralu jer je centar u vidu pločice. 🙂 Ni meni se ne sviđa, ali nikako da ljudi shvate da su ovo (pod uvjetom da su autentične slike) JAKO rani leakovi. I da će se tisuću stvari promijeniti do izlaska 8.1 nadogradnje. Moguće je da je lakše u početku raditi s pločicom (koja je, budimo iskreni, samo shortcut u većini slučajeva), a kasnije se cijeli koncept pomakne negdje. Bitno je da (opet kažem, ako je ovo istinito) centar postoji, lako ga oni u zadnjim fazama razvoja maknu negdje (nadam se lijevo ili u pull down izbornik).


    • Ako ostane kao pločica, a što bi se moglo dogoditi jer je Microsoft inertan, ovo će biti ajme :).