Nagradna igra za 18 mjeseci postojanja Nokiamob bloga

Nokiamob 18

Današnji datum je mnogima posebno drag s obzirom da je praznik i neradni dan, no poseban je i nama na Nokiamob blogu koji je upravo napunio 18 mjeseci. Iako nije puna obljetnica ipak smo odlučili malo proslaviti te napraviti malu glazbenu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti Nokia promotivne materijale. Prije nego krenemo na objašnjavanje nagradne igre valja napomenuti da smo do sada ostavili multimedijalni nered u vidu 3458 objavljenih članaka i recenzija, a blog je postigao čitanost od gotovo 12 tisuća unikatnih posjeta mjesečno od strane Nokialjubaca ali i ostalih diljem svijeta.

 

Kako odigrati 🙂

Nokia nagradeEto, kratko sa statistikom, a sada više o nagradnoj igri i nagradama :). Dijelit ćemo Nokia majice, kape, kišobrane i naočale, ne nužno tim redom i odvojeno, a kako bi osvojili nagrade morati ćete pogoditi o kojem se Nokia uređaju radi na temelju pjesme korištene u službenom Nokia videu pojedinog uređaja.

Nagradne pitalice, odnosno pjesme, će biti postavljene svaki dan na našoj Facebook stranici gdje ćemo od  ponuđenih točnih odgovora odabrati jedan koji ćemo i nagraditi.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri osim što morate pogoditi o kojem je Nokia uređaju riječ, trebate lajkati našu Facebook stranicu gdje ćete moći dalje pratiti sve novosti iz Nokia svijeta.

Na kraju se moramo zahvaliti Nokiji i Mobisu koji su nam omogućili nagrade za našu obljetnicu.

Sutra ide prva glazbena pitalica pa budite spremni :).