Kako preuzeti Nokia Camera aplikaciju na ne-PureView uređaje

Nokia Camera logo

Nokia je na Nokia Worldu najavila kako će ujediniti sve svoje kamera orijentirane aplikacije u jednu zvanu Nokia Camera. Kao što je bila situacija s Pro Cam aplikacijom, tako i Nokia Cameru aplikaciju mogu instalirati samo vlasnici Nokia Lumia uređaja s PureView oznakom. Postoji način na koji možete instalirati Nokia Camera aplikaciju na vaš ne-PureView uređaj, a pročitajte kako to učiniti u nastavku.

Upute:

  1. Povežite vaš uređaj na Wi-Fi mrežu i tapnite na vašu mrežu
  2. Uključite Proxy i u prazno polje s oznakom Server upišite 103.13.29.118 , a na polje Port upišite 8888. Na kraju pritisnite opciju spremi.
  3. U postavkama promijenite vašu vremensku zonu u bilo koju na području SAD-a te vašu regiju prebacite na SAD. U tim postavkama pritisnite opciju Restart.
  4. Nakon restarta idite na Nokia Camera aplikaciju u Trgovini
  5. Vašem uređaju bi trebala biti omogućena opcija Install/Update koju odabirete sljedeću. Preuzimanje će završiti neuspješno. Ne zatvarajući trgovinu, otvorite Postavke>Wi-Fi i isključite Proxy. Vratite se natrag u trgovinu i preuzmite aplikaciju.
  6. Vratite postavke vremenske zone i regije nakon preuzimanje te ponovno pokrenite uređaj.

Aplikaciju (kao i nadogradnje) možete preuzeti skeniranjem QR koda.

Nokia Camera QR

Budući da je riječ o aplikaciji namijenjenoj hardverski jačim uređajima, može doći do određenih poteškoća sa performansama same aplikacije. Na ovaj način smo preuzeli aplikaciju na naš ne-PureView uređaj i do sada nismo osjetili nikakva značajnija usporavanja unutar same aplikacije.

via