Foundbite – drugačija društvena mreža za WP8 Lumia uređaje

Foundbite aplikacija

Windows Phone je dobio vlastitu društvenu mrežu u obliku Foundbite aplikacije. Foundbite vam omogućuje fotografiranje uz istovremeno snimanje zvuka. Ova funkcija je prvotno predstavljena na Galaxy S4 uređaju, ali za razliku od njega, aplikacija Foundbite omogućava snimanje više fotografija uz zvuk ili naknadno dodavanje zvuka na već snimljene fotografije. I, što je najbitnije, uratke možete objaviti na društvenoj mreži.

YouTube

Aplikacija vam omogućuje pronalazak uradaka putem Foundbite karte svijeta što čini ovu aplikaciju odličnom za istraživanje popularnih turističkih odredišta te uz funkciju “Near” možemo pronaći i nama najbliže Founbite uratke.

Sama aplikacija prati smjernice Modern dizajnerskog jezika i jednostavna je za korištenje. Budući da je Foundbite tek svježa aplikacija, objavljena u WP trgovini prije 2 dana, nedostaju neke opcije poput komentiranja i lajkanja Foundbite uradaka, koje su standardne na svim društvenim mrežama. Kad smo kod ostalih društvenih mreža, Foundbite uratke možete podijeliti i s Facebook i Twitter prijateljima.

Aplikacija Foundbite je ekskluzivna za WP8 uređaje, a možete je preuzeti preko linka ili skeniranjem QR koda. Za sada se može podičiti izrazito pozitivnim recenzijama i ocjenama Windows Phone korisnika.

Foundbite QR

 

Dobra je stvar to što Windows Phone polako započinje dobivati ekskluzivne aplikacije. Nakon Disqusa, sada i Foundbite. Kada preuzmete i isprobate aplikaciju, mišljenja o aplikaciji podijelite s nama u komentarima :).