Natali Dizdar u ulozi modela za novu Nokia kampanju

Natali Dizdar_1_Foto Nokia Lumia 1020 (1)

Novopečena Nokia ambasadorica, Natali Dizdar, bila je glavni model prvog modnog snimanja mobilnim uređajem u Hrvatskoj. Uređaj koji je korišten je, naravno, Nokia Lumia 1020 koja se nebrojeno puta pokazala kao najbolji camera phone na tržištu. Par fotografija, kao i službenu objavu za medije, pogledajte i pročitajte u nastavku.

Natali Dizdar_Foto Nokia Lumia 1020 Photoshooting Nokia Lumia 1020

Modno snimanje se odvijalo u zagrebačkom klubu i fotostudiju Katran s Natali Dizdar u ulozi glavnog modela. Natali je fotografirao Tomislav Dolenec, a kreacije koje je Natali nosila je osmislio i dizajnirao Juraj Zigman. Osim u novim kreacijama, Natali je pozirala s lijepom Lumijom 925. Punu objavu za medije pročitajte u nastavku.

NATALI DIZDAR U SJAJNIM KREACIJAMA JURAJA ZIGMANA

PRVO MODNO SNIMANJE NOKIJOM LUMIJOM 1020 U HRVATSKOJ

Zagreb, 28. studeni 2013. – Poznata pjevačica Natali Dizdar otkrila je još jedan talent i odlično se snašla u ulozi modela za novu Nokijinu kampanju. Styling za potrebe editorijala osmislio je dizajner Juraj Zigman, čije je modne kombinacije na svestranoj Natali fotografirao Tomislav Dolenec. Troje ambasadora Nokije odradilo je prvo modno snimanje mobitelom u Hrvatskoj i to uređajem Nokia Lumia 1020.

U zagrebačkom klubu i fotostudiju Katran, Natali Dizdar, brand ambasadorica Nokije Lumije 925, uživala je noseći ženstvene kreacije Juraja Zigmana. Nakon nekoliko sati rada, uz obilje zabave i smijeha, kreativan trojac bio je iznimno zadovoljan snimljenim materijalom.

“Ne odvajam se od svoje nove Nokije Lumije 925, koja mi uvelike olakšava poslovne obveze. Vrlo je jednostavno koristiti sve njezine funkcije, a najdraže mi je što ju mogu posve personalizirati i koristiti na način koji meni najviše odgovara.“ – izjavila je talentirana pjevačica u predahu između snimanja.

Nokia Lumia 925 je atraktivan, lagan i tanak uređaj s vrhunskom kamerom koja bilježi i najsitnije detalje. Uz pametni aparat, tu je i nova aplikacija za uređivanje fotografija Nokia Camera, koja je objedinila prijašnje aplikacije Nokia Smart Cam i Nokia Pro Cam i na jednostavan način hvata čak deset fotografija odjednom. Upravo tim značajkama oduševljen je i brand ambasador Nokije, Tomislav Dolenec, koji je na snimanju zamijenio objektiv mobitelom i isprobao inovativne aplikacije.

Natali Dizdar iduće godine obilježava deset godina karijere i najavljuje brojne nove projekte. Nakon uspješnog koncerta u zagrebačkom Saxu, ponukana oduševljenom publikom i odličnom atmosferom, Natali se vraća u Sax za Novu Godinu. Sve posjetitelje očekuje veseo tulum uz najveće Nataline i svjetske dance hitove.