GSMArena recenzirala Nokia Lumia 1520 uređaj

1520

 

GSMArena je objavila punu recenziju Nokia Lumia 1520 uređaja. Recenzija im  je već standardno opširna ali je jako dobro i relevantno štivo svima onima koji su zainteresirani za ovaj prvi phablet uređaj iz Nokije. Dvije stvari su upale u oko u recenziji, prva da su pokudili zaslon zbog loše vidljivosti a druga je vrijme trejanja baterije na njihovom testu.

Zaslon Lumije 1520 je jedan od najboljih u klasi a Nokia se potrudila i dodatno usavršila zaslon te ga napravila još viljivijim na jakom osvjetljenju zahvaljujući  posebnom antireflektirajućem sloju i asertivnom zaslonu, odnosno novom načinu upravljanja pikselima kako bi se dobila što bolja vidljivost. Stoga malo čudi njihova pokuda no dok uređaj ne testiramo ne isplati se nagađati kakva je vidljivost zaslona.

 

gsmarena_1520

Druga stvar koja je vrijedna spomena je definitivno vrijeme trajanja baterije Lumije 1520 od 3400 mAh koja je na testu GSMArene izdržala impresivnih 107 sati. To znači da bi Lumia 1520 trebala s jednim punjenjem izdržati do 4 dana uz umjereno korištenje, odnosno uz 1 sat telefoniranja, surfanja i gledanja videa. GSMArena još navodi kako je ovo do sada najbolje vrijeme među tabletima koje su do sada testirali, a testirali su ih gotovo sve.

 

Cijelu recenziju pročitajte ovdje.