@evleaks objavio snimke zaslona Nokia Normandy uređaja

Nokia Normandy Press

Evleaks je na Twitteru objavio snimke zaslona Nokia Normandy uređaja koji bi trebao biti prvi Nokia uređaj s Android OS-om. Evleaks je u prijašnjim objavama pokazao medijske fotografije Nokije Normandy, a sam uređaj se pojavio na AnTuTu testu gdje su donekle potvrđene specifikacije. Snimke zaslona novog Nokia uređaja pogledajte u nastavku.

Nokia Normandy Snimka zaslona

Vidljivo je kako će korisničko sučelje očito biti kombinacija pločica s folderima za aplikacije. Također je Nokia odlučila ubaciti neku verziju FastLane zaslona s Asha uređaja na kojem će biti izlistane posljednje radnje ili navedene obavijesti aplikacija.

Fotografija nam otkriva kako će Nokia Normandy imati BlackBerry uslugu BBM, a tu su i ostale popularne aplikacije. Za sada nije poznato koju trgovinu aplikacija će ovaj uređaj imati ali je vidljivo da postoji.

Količina procurenih informacija tjera nas na zaključak da je Nokia na Androidu stvarna priča.  Možemo pretpostaviti da će ovaj mobitel svijetu biti predstavljen na ovogodišnjem MWC sajmu u Barceloni.