Na ovogodišnjem MWC-u bi mogli ugledati uz nekoliko Lumia uređaja i Nokia Normandy Android uređaj?!

Nokia Normandy Android UI evleaks

Uskoro se bliži Mobile World Congress koji se održava u Barceloni krajem veljače. Na MWC-u će i ove godine nastupiti Nokia a snjom i Nokia Solutions and Networks. Ovo je vjerojatno jedan od posljednjih puta što ćemo na nekom veće sajmu mobilne tehnologije vidjeti Nokiju kao proizvođača mobilnih uređaja. Na MWC-u bi Nokia mogla predstaviti nekoliko Lumia uređaja a uz njih navodno i Nokia Normandy, odnosno prvi Nokia uređaj koji pokreće Android Kit Kat. Ovu informaciju je NokiaPowerUser blog dobio od nepoznatog izvora te je sam naglasio kako nisu uspjeli potvrditi informaciju kod njihovih izvora bliskih Nokiji. Međutim u prilog predstavljanju Nokia Normandy uređaja idu sve projnija curenja informacija vezana uz njega te pojavljivanje na AnTuTu benchmark testu. Isto tako je poznato kako se uređaj na veliko testira u Indiji zahvaljujući Zauba uvozničkoj stranici na kojoj se vidi kako je veća količina uređaja poslana u Indiju.

Nokia bi mogla predstaviti i Lumiju 630/635, odnosno prvu Dual SIM Lumiju  koja je ujedno i prvi Dual SIM WP uređaj. Ovaj uređaj bi trebao imati zaslon dijagonale 4.5 inča a nosi oznaku RM-977, RM-978 i RM-976.

Nadalje bi mogli vidjeti novi Lumia top model oznake RM-964 koji bi trebao imati 5.2 inčni 1080p zaslon, Snapdragon 800 čipset, 20 MP kameru te aluminijsko kućište nalik na Lumiju 925.

Možda postoji mogućnost iako mala za predstavljanje 8 inčnog tableta oznake RX-115, odnosno Lumije 2020.

 

Ovogodišnji MWC će biti prava poslastica za Nokialjupce. Mi mu se poprilično veselimo.

Via 1 / 2